Bouw sportcomplex De Vliet start aankomende zomer

Zomer 2021 start de bouw van de nieuwe schaatshal

Fantastisch nieuws voor de schaatsers uit Leiden en de wijde omgeving. De aanbesteding Combibad en ijshal De Vliet is succesvol afgerond.

Onder voorbehoud van de bezwaartermijn en het raadsbesluit is aannemer De Vries&Verburg uit Stolwijk gekozen om Combibad en ijshal De Vliet te gaan bouwen. De aannemer gaat dit samen doen met de installateurs BRI uit Wateringen, Lotec uit Eindhoven en Nijssen uit Leiden. De bouw start aankomende zomer, de oplevering staat gepland voor eind 2022.

Deze sportboulevard aan de Vliet biedt vanaf 2023 jaarlijks onderdak aan meer dan tweehonderdduizend sporters uit Leiden en de regio. Met naast het gerenoveerde 50 meter buitenzwembad een nieuwe schaatshal en een nieuw binnenzwembad in één gebouw.

Lees het persbericht hierGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *