IJshal de Vliet

IJshal de Vliet wordt beheerd door de “Stichting IJshal de Vliet”. De zeskoppige stichting van IJshal De Vliet bestaat uit gepassioneerde individuen met een gezamenlijke missie: het bevorderen van sportbeleving in de regio. Elk bestuurslid brengt unieke expertise en ervaring mee. Samen zetten we ons in voor de groei en bloei van IJshal De Vliet, zodat het een plek is waar iedereen zich welkom voelt en zijn schaatsvaardigheden kan ontwikkelen.

Bestuursleden: Jos Arts (voorzitter), Willem van Vliet (secretaris), Arie Koppenhol (penningmeester), Hermien Ravensbergen (moderator), Jan Annard (verhuur), Daniëlla Moolenaar (communicatie)

Contact gegevens van IJshal de Vliet

Adres:Marie Diebenplaats 104
Telefoon:071-2060902
E-mail:info@ijshaldevliet.nl
Web-site:www.ijshaldevliet.nl

IJsbaan:

Bij IJshal De Vliet staat iedereen centraal, van beginners tot ervaren schaatsers. Of je nu wilt leren schaatsen, je techniek wilt verbeteren, recreatief wilt schaatsen of zelfs wilt deelnemen aan wedstrijden. Wij bieden de faciliteiten en ondersteuning om jouw doelen te bereiken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij IJshal De Vliet en samen te genieten van alles wat het ijs te bieden heeft.

Energieneutraal

Door de installatie van warmte uitwisselende waterpompen is IJshal De Vliet straks energie neutraal. Dit houdt in dat de samenwerking tussen zwembad en ijshal verder wordt uitgebreid. De resterende warmte van de ijshal wordt via een pompen installatie omgezet naar warmte voor het zwembad. Daarnaast heeft het sportcomplex ook groene daken, hierbij moet je denken aan zonnepanelen en begroeiing voor het stimuleren van biodiversiteit.