Voorjaarsvergadering 2024

Voor de voorjaarsvergadering waren we dit jaar te gast in het clubhuis van ijsclub Rijnsburg. Na een minuut stilte om de oud voorzitter Aad Kagenaar te gedenken, was het tijd voor de uitreiking van de onderscheidingen. De talenten zelf waren niet aanwezig, trainingen en school gaan voor, de meesten wonen in het mekka van het schaatsen Heerenveen. Maar er was voor iedereen een trotse vertegenwoordiger.

Talent van het jaar is geworden Zoë Deltrap van IHCL. Na een succesvol jaar 2022 kreeg Zoë last van een hernia, ze knokte zich terug en heeft dit jaar het WK junioren gereden, zeker niet onverdienstelijk maar helaas geen podium. Dit jaar is de talentvolle Zoë nog junior, volgend jaar niet meer. Ze ontvangt de prijs als aanmoediging om door te gaan.

Angel Daleman van VIJL ontving de zilveren schaatser voor het behalen van vele medailles waaronder de gouden medailles op de jeugd olympische spelen in Korea.

De bronzen schaatser was er voor Patricia Koot van TG de Bollenstreek en voor Sem Spruit van STC de Rijnstreek voor hun mooie en diverse prestaties.

Wendy Breedijk nam afscheid als trainster van de Talentengroep. Ze werd bedankt voor haar jarenlange sportieve en fanatieke inzet met mooie woorden van de voorzitter. Wendy had niet alleen oog voor de prestaties van de talenten maar was ook een klankbord en luisterend oor voor de junioren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *