Uw bedrijf als sponsor?

District Sassenheim vertegenwoordigt 20 regionale schaatsverenigingen rond Leiden bij het Gewest Zuid-Holland. Onze organisatie houdt zich actief bezig met jeugdschaatsen en recreatieschaatsen en ondersteunt tevens het shorttrack schaatsen, inline skaten, schoonrijden en kunstrijden. Met als doel het bevorderen van de schaatssport en ondersteunen van de verenigingen, het bevorderen van samenwerking en kennisverwerving.

Teamspirit in de schaatssport

Draagt u de oer-Hollandse schaatssport een warm hart toe? Een sport voor binnen en buiten, een sport voor jong en oud, een sport voor de sporter en voor de supporter, maar ook een sport die de actieve schaatser zowel in de winter als in de zomer bezighoudt. een sport die individueel lijkt maar waar juist het groepsgevoel en de teamspirit een bijzonder grote rol speelt. En wat is er mooier om uw sponsoring het middel te laten zijn die de op het eerste gezicht individuele sporters tot zichtbare groep en enthousiast schaatsteam maakt?

Sponsor van District Sassenheim?

U draagt de schaatssport een warm hart toe. Het imago van uw bedrijf sluit aan bij de schaatssport. Dan bieden wij u diverse mogelijkheden tot sponsoring, varierend van kledingsponsoring voor onze talentengroep, tot sponsoring van wedstrijden. Hiertussen zijn verschillende andere sponsoringtypen mogelijk. U kunt ook “Vriend van het District Sassenheim” worden met een kleine financiele bijdrage.

Sponsormogelijkheden

Geinteresseerd? In ons sponsorplan kunt u diverse mogelijkheden lezen waarmee u ons kunt sponsoren.Neemt u gerust contact op met een van onze bestuursleden.