Jeugdschaatsen

Schaatslessen voor de jeugd van 6 tot en met 17 jaar

Wil je ook leren schaatsen net als Sven Kramer, Ireen Wüst en al die anderen? Wist je dat in de Leidse IJshal toppers als Bob de Jong, Margot Boer, Renz Rotteveel, Lauriene van Riessen, Kai Verbij en vele anderen hebben leren schaatsen.

Of heb je het afgelopen winter kinderen flitsend over het natuurijs zien rijden. Lijkt het jou ook leuk om zo te kunnen rijden op noren? Dan heb je nu de kans. Op verschillende uren rijden verschillende verenigingen allemaal met het doel om met veel plezier de schaatskunst onder de knie te krijgen. Op onderstaande lijst zie je wie wanneer training geeft. Je kunt altijd twee opeenvolgende proeflessen krijgen, blijf je schaatsen dan gaat het abonnement in vanaf de 1e proefles. Het enige wat je daarvoor moet doen, is je aan te melden bij een vereniging en doorgeven vanaf wanneer je wilt komen schaatsen.

De abonnementskosten voor het schaatsen in de IJshal Leiden worden betaald via de vereniging waar je bij schaatst. De vereniging zal dit in de meeste gevallen combineren met het betalen van de contributie. De totale kosten voor het schaatsen in de IJshal kan dus varieren per vereniging. Voor informatie hier over kan je het beste contact opnemen met de betreffende vereniging. Contact gegevens van de verenigingen zijn te vinden op de web-sites van de verenigingen die via de links hierboven zijn te bereiken en op de pagina “Aangesloten verenigingen“.