HET IS IJSTIJD! TIJD OM TE GAAN SCHAATSEN

De verenigingen aangesloten bij District Sassenheim doen mee aan IJSTIJD! Een initiatief van de schaatsbond KNSB en diverse partners om basisschoolkinderen te laten ervaren hoe leuk, leerzaam én gezond schaatsen is. In deze winterperiode ontvangen kinderen na afloop van het schoolschaatsen op een ijsbaan een unieke code waarmee ze nog een keer kunnen schaatsen.

Heb jij al een unieke code ontvangen? Dan kun je dit verzilveren door de code in te voeren op www.schaatsen.nl/ijstijd. Zoek op (plaatsnaam) en klik op de speciale schaatsactiviteit van onze verenigingen. Na activatie krijg je een bevestiging per e-mail en kun je het ijs op! Het is natuurlijk het allerleukst als je samen met vrienden, vriendinnen of ouders komt!

In deze flyer kun je er alles over lezen – download de flyer hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *