U bent hier: Home › District Selectie › Sponsoring

Sponsoring

Sponsor onze selectieleden

Schaatsen is de mooiste oer-Hollandse sport. Schaatsend  Nederland behaalt bij veel internationale toernooien zeer goede resultaten. Deze resultaten komen niet zomaar uit de hoge hoed. De jonge schaatsers trainen jarenlang en zeer intensief. Daarnaast staat er een organisatie en structuur om hen heen die de juiste faciliteiten biedt.

Faciliteiten voor talenten

Het allerbelangrijkste is dat talentvolle jeugd vanaf het begin goed begeleid wordt. En daar is veel voor nodig. Goede gediplomeerde trainers, goede materialen, voldoende toegang tot ijsbanen voor training en wedstrijden, goede trainingsfaciliteiten buiten de ijsbaan zoals skeeleren, wielrennen, sportscholen en ook, voor de teamvorming, de onmisbare trainingskampen. En tot slot en zeker niet op de laatste plaats enthousiaste ouders, familie en vrienden die mede ondersteuning bieden om jong talent verder te ontwikkelen.

In de regio biedt het District Sassenheim met de District Selectie aan de talentvolle jeugd de kans om vanuit de verenigingen door te groeien naar het Gewest Zuid Holland of zelfs de landelijke schaatstop. 

U kunt helpen

De gevraagde inzet en investering van de jonge schaatsers is hoog. Maar nu is er de kans om hen te helpen bij het verwezenlijken van hun schaatsdoel! Voorgaande jaren was het al mogelijk om als sponsor de District Selectie te steunen, maar vanaf nu is het mogelijk elk seizoen de talenten individueel of als groep te steunen door een donatie. Ons doel is een bedrag van € 350,- per lid van de District SelectieEn u kunt ze steunen vanaf een bedrag van € 5,--. Als veel mensen een relatief kleine bijdrage geven, wordt jong talent bijzonder geholpen. Zij hopen en rekenen uiteraard allemaal op uw hulp!!

Hoe kunt u meedoen?

Meedoen gaat eenvoudig. U maakt een bedrag over op de rekening van District Sassenheim en vermeld daarbij de naam van het talent dat u wilt ondersteunen. In de administratie wordt bijgehouden hoeveel per talent is gedoneerd. De bijdragen komen het talent toe en ze kunnen hiermee in volgorde de contributie, de aanschaf van een wedstrijdpak of nieuwe schaatsen betalen. Het District Sassenheim faciliteert slechts de website en de administratie en zo is 100 procent van uw bijdrage voor het talent om in zijn of haar schaatstoekomst te investeren. Zo geeft u schaatstalent van het District Sassenheim een steuntje in de rug!!! 

Wie kunt u sponsoren en wat is het resultaat tot nu toe?  (klik op deze link voor meer informatie)

Wij houden u op de hoogte

Indien u een donatie verstrekt wordt u met een nieuwsbrief regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en vorderingen van de District Selectie, de agenda voor wedstrijden of trainingen en overige zaken. En uiteraard houden wij op de website de actuele stand van het totaal gedoneerde bedrag bij.

Namens de District Selectie bedankt voor uw bijdrage.


Ogenblik a.u.b. ...