U bent hier: Home › Schaatsles › Informatie

Informatie

Schaatslessen voor volwassenen op Noren 's avonds en op zaterdag

Bewegen is gezond en: Schaatsen is leuk en gezellig bij het district Sassenheim !

Wie wil er nou niet met minder inspanning sneller over het ijs glijden. Beter schaatsen leren dus. Gezond bewegen en tegelijkertijd de schaatstechniek verbeteren. Twee vliegen in een klap.

Het schaatsseizoen in Leiden start weer vanaf zaterdag oktober 2017 Als u zich aanmeldt voor een van de lessen ontvangt uiterlijk in september het abonnement thuis gestuurd.

Hoe?

Met de schaatstrainingen (schaatsen op noren), gegeven door ervaren trainers,  van het district Sassenheim van de KNSB.

Voor wie?

Het maakt niet uit of je beginner bent of dat je al een aardig rondje kan schaatsen. Iedereen van 18 jaar en ouder die mee wil doen, wordt ingedeeld in een groep van zijn of haar schaatsniveau.

Wanneer?

Minimaal 20 lessen staan op het programma en ze beginnen vanaf zaterdag 6 oktober 2018 en eindigen vrijdag 8 maart 2019.  Doe je mee, dan kun je op de volgende uren les nemen:

  • Maandag: 21:30 – 22:30 uur
  • Woensdag: 21:30 – 22:30 uur 
  • Zaterdag: 10:15 – 11:15 uur

Wat kost het?

€ 195,-  voor de lessen van een heel seizoen. Op het moment dat je meedoet betaal je de lessen tot aan het eind van het schaatsseizoen.
Bij aanvraag van een 2e abonnement voor dezelfde persoon (dus twee keer schaatsen in de week) ontvangt u 25% korting op het 2e abonnement.

Aanmelden:

NIEUWE leden

Via onze pagina 'aanmelden'.

BESTAANDE leden

Na inloggen met uw inloggegevens via evenementenoverizcht, aanmelden voor de schaatsles naar keuze.  

Voor uw agenda

  • De eerste lessen beginnen 6 oktober 2018
  • De laatste lessen zijn 8 maart 2019

Op de volgende dagen zijn er géén lessen:

  • Woensdag 26 december 2018
  • Maandag 31 december 2018
  • Woensdag 23 januari 2019

Vragen/opmerkingen:

Als u vragen of opmerkingen heeft, laat me dit dan even weten. Met uw reacties kunnen we het e.e.a. verbeteren. Als u door omstandigheden niet meer komt schaatsen, hoor ik dit graag van u. Op deze manier kunnen wij verzoeken om te ruilen van schaatsdag en/of nieuwe aanvragen honoreren. Ik wens u een fijne zomer en zie u graag terug op de ijsbaan.  Voor vragen kunt u terecht bij Dennis van der Hoorn (e-mail recreatieschaatsen@ziggo.nl)

Naast de schaatsmogelijkheden bij het District Sassenheim kunt u vanzelfsprekend ook lid worden van een van de ijsclubs in uw regio. 

LEES OOK ONS PRIVACYSTATEMENT


Klik hier voor onze aangesloten verenigingen


Ogenblik a.u.b. ...